Middle-earth: Shadow of War'da Mikro Ödemeler Bulunacak

07.08.2017 01:10 Gazali Çetinkaya

 
   Middle-earth: Shadow of War'un geliştirilmiş nemesis sisteminde mikro ödemeler bulunacak.
 
   Geliştirici stüdyo Monolith Productions'ın yapmış olduğu duyuruya göre, oyuncular ordularını güçlendirebilmek için "Loot sandıkları, savaş sandıkları, deneyim puanları ve paketler" satın alabilecek.
 
   Oyuncular loot sandıkları ile silah ve zırh sahibi olabilecekken deneyim puanları satın alarak da ana karakter Talion'ın seviyesini daha hızlı bir şekilde yükseltebilecek. Savaş sandıkları ordunuzu güçlendirmek için yeni Orklar ve Orkların seviyesini arttırıp özelleştirebileceğiniz içerikler sunacak. Paketlerin içerisinde ise loot sandıkları, savaş sandıkları ve deneyim puanları bulunacak.
 
   Bu bahsettiğimiz içerikler oyun içi para birimi olan Mirian harcanarak da satın alınabilecek. Mirian oyunda gizli yerlerde bulunabilecek veya Orkların üzerinden düşürülebilecek. Oyunun bir diğer para birimi altın ise gerçek para harcanarak alınabilecek. Bazı oyun için mücadeleler ve belirli kilometre taşlarına ulaşmak da altın kazandıracak.
 
   Middle-earth: Shadow of War 10 Ekim 2017 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Middle-earth: Shadow of War Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Monolith Productions Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 1 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 1 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 2 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler