Miiverse, Nintendo 3DS'e Geliyor

13.11.2013 18:34 Talha Aynacı

 
   Nintendo'nun direkt kullanıcılarına ulaşan etkinliği Nintendo Direct'in bugüne özel (13.11.2013) bölümünde hem 3DS hem de Wii U cephesi için ilgi çekici haberler var.
 
   Nintendo tarafından yapılan açıklamaya göre Nintendo 3DS için gerçekleştirilecek sistem güncellemesi ile Nintendo Wii U'da karşılaştığımız Nintendo kullanıcılarının sosyal ağı olarak başarılı bir iş çıkaran Miiverse, el konsoluna taşınacak. Geçtiğimiz günlerde Letter Box'un kapanması 3DS kullanıcılarını üzse de, Miiverse üzüntüleri giderecek türden bir duyuru oldu.
 
   Öte yandan Nintendo, 3DS için nihayet YouTube uygulamasını duyurdu. Geç de olsa gelen bu uygulama taşınabilir konsol kullanıcıları tarafından rağbet görecektir.
 
   Nintendo 3DS için gelecek sistem güncellemesiyle birlikte Nintendo Wii U sahibi olanlar konsol içeriklerini tek bir çatı altında, Nintendo hesabında birleştirebilecekler. Güncellemenin önümüzdeki ay yayınlanması bekleniyor

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler