Mike Tyson 28 Yıl Sonra Street Fighter'da Kendisinden Esinlenen Karakteri Öğrendi

19.07.2019 14:27 Nursema Emre

 
1981 yılında ilk Street Fighter'ın ortalığı toz duman etmesi sonrasında gelen ikinci yapımda ilk oyunda bulunmayan yeni bir karakter yer alıyordu.
 
Balrog adı verilen bu boksör karakter, herkes tarafından şüphe uyandırıcı derecede Mike Tyson'a benzetilse de görünen o ki tarihin en iyi ağır siklet boksörlerinden Tyson'ın bundan yeni haberi olmuş.
 
ESPN'in bir yayınına katılan Mike Tyson, Street Fighter'da kendsine çok benzetilen karakteri tanımadığını söyledi. Bununla beraber ünlü boksör, herhangi bir lisans problemi çıkarmayacağını da ima etti. Tyson, kendisine benzetilerek yaratılan bir karakter varsa bundan gurur duyacağını dile getirdi.
 
Bu arada son bir not: Daha sonradan adı Japonya pazarında M. Bison olarak anılacak olan karakterin adının başındaki M., Mike'ı andırdığı için sorun yaratmaması açısından Capcom tarafından değiştirilmişti. 
 
Tyson'ın tepkisini hemen aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter III: 3rd Strike Online Edition Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 24 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler