Milestone, Yeni Hot Wheels Oyununu Duyurdu: Çıkış Tarihi Açıklandı

01.06.2023 12:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Milestone ekibi yarış aksiyon oyunu Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged'ı PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam, Epic Games Store) için duyurdu. Oyun 19 Ekim'de biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
 
Hem tek oyunculu hem de çevrimiçi bir yarış deneyimi geliyor
 
 
 
Çılgın arabalar serisinin yeni oyunu Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged yeni mekanikler ve içeriklerle beraber karşımıza çıkmayı bekliyor. Oyunda 130’dan fazla araç yer alıyor ve bu araçlardan istediğimizi alarak yarışabiliyoruz. Türlü araçların bulunduğu poyunda farklı farklı pistler de yer alıyor ve ister tek oyunculu istersek de çevrimiçi olarak diğer oyuncularla beraber oynayabiliyoruz. 
 
Oyun içerisinde bir yandan yarışırken diğer yandan ise Pist Editörü mekaniğiyle beraber kendi pistini oluşturabiliyor ve bunları diğer oyunculara sunabiliyorsunuz. Oyunda bunun dışında yeni hikaye modu, çevrimiçi yarış modu ve daha fazlası yer alıyor. 
 
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged serinin hayranları ve yeni gelen oyuncular için hızlı ve aksiyonu bol bir içerik sunmayı hedefliyor.
 
Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged duyuru fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hot Wheels Unleashed Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Milestone Dağıtıcısı: Milestone Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler