Milli Tankımız "Altay" Armored Warfare'e Ekleniyor

06.04.2016 11:16 Alkan Adakaner


   Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen Armored Warfare adlı taktiksel tank savaşı oyununa Türk tankı Altay da ekleniyor. Geliştirici firma 2017 yılının başında Altay'ı oyunda görme şansını yakalayacağımızı söylüyor.
 
    Altay'ın seri üretime 2 gün önce geçtiğini hatırlatalım. Bu tank ikinci dünya savaşından beri yerli olarak üretilen ilk tankımız olma özelliğini taşıyor. Altay tankının ağırlığı 65 ton olacakken, 70 km hıza kadar ulaşabildiği söyleniyor. Bunun yanı sıra tankımız 120mm'lik yivsiz top atışı yapma özelliğine de sahip.
 
   Geliştirici Obsidian Entertainment gerçek hayattaki tankları oyuna ekleme konusunda bir hayli istekli. Tabi Altay tankının seçilme nedenleri arasında World of Tanks, Armored Warfare gibi oyunlara ülkemizde büyük ilgi gösterilmesinin de etkisi bir hayli fazla diyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Armored Warfare Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: my.com Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler