Minecraft Dungeons 22 Eylül'de Steam'e Geliyor

25.08.2021 10:59 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Xbox Game Studios ve geliştiriciler Mojang Studios ve Double Eleven, aksiyon macera oyunu Minecraft Dungeons'ın 22 Eylül'de Steam'e geleceğini duyurdu.
 
Klasik zindan yaratıklarından esinlenerek Minecraft evreninde gerçekleşen yepyeni aksiyon-macera oyununda dövüşerek ilerleyin! Zindanlara tek başınıza veya arkadaşlarınızla birlikte girin! Aksiyon ve hazinelerle dolu çok çeşitli seviyeler arasında dört oyuncuyla birlikte savaşabilir, tüm seviyelerde köylüleri kurtarmak ve kötü Ark Serseri Köylü'yü indirmek için destansı bir macera yaşayabilirsiniz.
 
MİNECRAFT DUNGEONS ULTİMATE EDİTİON
 
Minecraft Dungeons'ın tüm hikayesini başından sonuna kadar yaşayın. Temel oyunu ve altı DLC'nin tamamını içeren Ultimate Edition'da oyunculara sunulacak.
 
Minecraft Dungeons Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, PC ve Xbox Game Pass'de mevcut. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1672970/Minecraft_Dungeons/ 
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft: Dungeons Platformlar: PC Geliştirici: Mojang Specifications Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler