Minecraft Dungeons'ın İlk DLC'si Temmuz Ayında Çıkacak

31.05.2020 00:32 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Mojang Studios, Minecraft Dungeons'ın gelecek planlarını paylaştı.

İlk indirilebilir içerik Jungle Awakens Temmuz ayında çıkacak. Tehlikeli bir ormanda geçecek bu macera üç yeni görev, yeni düşmanlar, yeni silahlar, yeni zırhlar, yeni eşyalar ve daha fazlasını içerecek.

İkinci indirilebilir içerik Creeping Winter ise bu yılın sonlarında çıkacak. Detayları henüz açıklanmadı.

İndirilebilir içerikler oyunun Hero sürümüne dahil olacak.

Bunların yanı sıra cross-play (platformlar arası oynama) desteği ve daha başka içerikler ücretsiz güncellemeler ile oyuna eklenecek.

Minecraft evreninde geçen klasik dungeon crawler oyunlarından esinlenmiş aksiyon macera oyunu Minecraft Dungeons PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Standart sürüm Konsol ve PC için Xbox Game Pass'e dahil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft: Dungeons Platformlar: PC Geliştirici: Mojang Specifications Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler