Minecraft Filminin Yeni Yönetmeni Belli Oldu

22.07.2015 00:20 Ömür Gencer


      Mojang, uzun süredir hakkında yeni bir bilgi paylaşılmayan Minecraft filmi için yeni bir duyuru yaptı. Belirtilene göre Minecraft filmi It's Always Sunny in Philadelphia dizisinin yaratıcısı ve oyuncusu Rob McElhenney tarafından yönetilecek.
 
       Mojang, Minecraft filmi hakkında daha fazla detaya yer vermedi. Daha önce filmin Müzede Bir Gece ve Çelik Yumruklar filminin yönetmeni Shawn Levy tarafından yönetileceği duyurulmuştu ancak Levy bu görevden ayrılmıştı. 

      Yapılan duyurunun ardından Minecraft filminin yeni yönetmeni Twitter üzerinden film için "ilginç ve harika şeyler yapacağım." mesajını paylaştı. Bahsettiğimiz film hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız. 
 

Minecraft Movie News: the wonderful Rob McElhenney will be our director! Who's excited?!? *happy dance*

A photo posted by Lydia Winters (@lydiawinters) on


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler