Minecraft'ın PS4 ve Xbox One Sürümünde Sonsuz Dünya Yok

09.05.2014 15:09 Ömür Gencer


     Oyun tarihinin en başarılı yapımlarından sayılabilecek Minecraft bildiğiniz gibi yeni nesle gelmeye hazırlanıyor. Oyunu PS4 ve Xbox One için geliştiren şirket 4J Studios, resmi Twitter sayfasından Minecraft'ın konsol sürümünün PC'de olduğu gibi sonsuz dünyaya sahip olmayacağını bildirdi.
 
     4J Studios, her iki konsolda da oyunun PS3 ve Xbox 360 sürümünde olduğundan çok daha büyük harita sunacağını söyledi. Ayrıca PS4 kontrolcüsü üzerinde bulunan dokunmatik ekranı, oyunun menüsünde ve ara yüzünde kullanabileceğimiz verilen bilgiler arasında.
 
      Minecraft'ın Xbox One için kesin bir çıkış tarihi bulunmasa da PS4 ve Vita için oyunun bu yılın 2. veya 3. çeyreğinde çıkması bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 25 Dk önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 1 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 2 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 2 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler