Miyamoto: "Batılı Stüdyolarımıza Güveniyoruz"

05.10.2013 08:31 Alkan Adakaner


     Nintendo'nun en önemli ismi Shigeru Miyamoto firmasının Batıdaki stüdyolarla ilişkileri hakkında açıklamalar yaptı. Tabi ki Batı'daki stüdyolardan kasıt Retro Studios ve Next Level Games gibi Nintendo'nun en önemli oyunlarını geliştirme fırsatı yakalamış olanlardı.
 
     Miyamoto, Retro Studios ve Next Level Games ile güvenilir bir bağ kurduklarını ve onlara güvenebileceklerini bildiklerini söyledi. Bu firmaların kendi başlarına rahatça oyun geliştirebileceklerini, ama gerektiğinde kendilerinin de büyük destek sunduğunu söyleyen Miyamoto, örneğin Next Level Games tarafınan geliştirilen Luigi's Mansion 2'nin yapımcı koltuğunda Nintendo'nun oturduğunu vurguladı.
 
    Bildiğiniz gibi Retro Studios şu sıralar Donkey Kong Country Returns: Trophical Freeze'i geliştiriyor. Next Level Games'in yeni projesi hakkında ise herhangi bir bilgi yok.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Donkey Kong Country Returns Platformlar: Wii 3DS Geliştirici: Retro Studios Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 11 Dk önce Final Fantasy 14 Dawntrail Çıkış Fragmanı 1 Saat önce ARK: Survival Ascending'de AMD FSR 3.0 Nasıl Etkin Hale Getirilir? 2 Saat önce 2si1: Epic Games Sızıntısı, Civilization 7 ve Daha Fazlası 3 Saat önce Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler