Miyamoto, Wii U'da 3 Farklı Proje Üstünde Çalışıyor

10.06.2014 18:07 Talha Aynacı

 
     Nintendo'nun hiç kuşkusuz oyun endüstrisinin efsane isimlerinden Shigeru Miyamoto'nun Wii U üzerinde yeni bir IP üzerinde çalıştığını biliyorduk. Ancak görünen o ki deneyimli tasarımcı tek bir oyuna odaklanmış değil.

TIME tarafından sızdırılan görsellerde Shigeru Miyamoto, Nintendo Wii U'da Star Fox oynarken görüntüleniyor. Miyamoto'nun yaptığı açıklamalara bakılırsa Star Fox orjinal olarak Nintendo Wii için yapılmaya başlanmış ve ardından Wii U'ya taşınmış. İşin ilginç yanı Nintendo, Star Fox'un çıkışı için farklı fikirler peşinde. Oyunu bir seri halinde tıpkı bir Tv dizisi gibi görev görev yayınlamayı düşünüyorlarmış. Diğer 2 oyun da (Project Guard ve Project Giant Robot) aşağıdaki görsellerde yer ediyor ancak ne olduklarını anlamak güç.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 4 Dk önce Marvelous Game Sunumu İçin Tarih Verildi 31 Dk önce Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler