Miyamoto: Wii'nin HD Olmasını İsterdim

19.07.2013 09:27 Alkan Adakaner


    Hatırlarsanız Shigeru Miyamoto bir süre önce Wii U için HD oyun geliştirmenin kendilerini zaman olarak zora soktuğunu ve HD oyunların geliştirilmesinin bu kadar uzun sürmesini beklemediklerini söylemişti. Şimdi bu durum Wii'nin HD olmamasıyla da bağlantılandırılıyor.
 
    Miyamoto'nun yeni açıklamalarına göre oyun dünyası beklenenden 2-3 yıl önce HD TV'lere olan ilgisini yükseltti. Nintendo HD TV'lere bu kadar erken ilgi gösterilmesini beklemiyormuş. Bunda HD TV'lerin fiyatlarındaki ani düşüşün de etkisi varmış.
 
   Diğer taraftan Miyamoto eğer Wii'nin HD bir konsol olarak piyasaya çıkması durumunda Wii U'da yaşadıkları adapte olma, zaman sorunu gibi şeylerle karşılaşmamış olacaklarını da söylüyor. Mario Kart 8 gibi oyunların bu kadar geç çıkmasının sebebi de HD olarak geliştirilmeleri.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Last Epoch'un 5. Sezonu "Rage of the Frostborn" Başlıyor! 02 Ekim eFootball™ Kick-Off'un Yeni "Lig Modu" Şimdi Sizlerle! 29 Eylül Elyzio, İstanbul’da Geçen Psikolojik Macera Oyunu Pera Coda'yı Yayınlamak İçin PUBLSH ile El Sıkıştı 29 Eylül PUBG: Battlegrounds 43.1 Güncellemesi, Yeni Tekme Hareketi ve Su Altı Dövüş Seçeneklerini Getiriyor 15 Eylül The Ascent, 3 Aralık'ta Nintendo Switch 2'te Geliyor 15 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler