Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2 Yakında PC'ye Geliyor

08.04.2022 16:51 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici B.B. Studio, oynaması ücretsiz takım tabanlı savaş aksiyon oyunu Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2'yi Steam üzerinden PC için yakın zamanda yayınlayacağını duyurdu. 14-17 Nisan tarihleri arasında bir ağ testinin, 21-24 Nisan tarihleri arasında ise ikinci bir testin yapılması planlanıyor.
  
Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2 ilk olarak 26 Temmuz 2018'de Japonya ve Asya'da PlayStation 4 için ardından dünya genelinde 1 Ekim 2019'da PlayStation 4 ve 28 Ocak 2021'de PlayStation 5 için piyasaya sürüldü. 
 
Bu, Universal Century'nin "Mobile Suit Gundam" serisinden esinlenerek yapılan, takımların savaştığı oynaması ücretsiz bir aksiyon oyunudur.

Silah arkadaşlarına katılarak dünyayı ve uzayı kapsayan bu gerçekçi devasa savaş alanında gezegenini savun!
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1367080/MOBILE_SUIT_GUNDAM_BATTLE_OPERATION_2/
 
Fragman vidoesu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2 Platformlar: PS4 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 42 Dk önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 1 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 2 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler