Modern Combat: Domination Çıktı

PS3 için 8$'a online FPS oyunu almak oldukça cazip görünüyor
23.01.2011 20:33 Gökhan Yılmaz

 
     Gameloft, iPhone için geliştirdiği FPS oyunu olan Modern Combat'ı konsollara taşımaya karar verdi. Genellikle mobil cihazlar için oyun geliştiren yapımcı, Modern Combat: Domination isimli oyun ile PlayStation 3'e geçiş yaptı.
 
     Sadece PlayStation Network üzerinden satışa sunulan oyun ilk başta fiyatı ile dikkat çekiyor. 8$ fiyat etiketi ile oyunculara sunulan oyun, fiyatının üzerinde performans sergiliyor. Ayrıca PlayStation Move desteği de bulunuyor.
 
     Modern Combat: Domination'da tek kişilik senaryo bölümü bulunmuyor. Bunun yerine oyunculara 16 kişilik online maçlar, 5 harita ve 6 oyun modu sunuluyor. Oyunun çıkış ve oynanış videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Modern Combat: Domination Platformlar: PS3 Geliştirici: Gameloft Dağıtıcısı: Gameloft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 18 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 1 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler