Modern Warfare 3 Hasılatı Avatar'dan Daha Hızlı

12.12.2011 15:45 Ersin Kılıç


     Oyun sektörü gerek yapım aşamaları gerekse de kâr marjı ile Hollywood'a iyiden iyiye kafa tutmaya başladı. Milyon dolar bütçeye sahip olan projeler ve satışları ile firmaların yüzünü güldüren yapım haberleri ile sık sık karşılaşıyoruz. Bu konuda piyasayı domine eden yapımlardan birisi de tabi ki Call of Duty serisi.
 
     Serinin son oyunu olan Modern Warfare 3'ün büyük bir başarı yakaladığını daha önceki haberlerimizde belirtmiştik. Bugün de Activision'dan resmi bir açıklama geldi ve oyunun ilk 16 günlük hasılatı açıklandı.
 
     Activision yaptığı açıklama ile Call of Duty: Modern Warfare 3'ün ilk 16 günde tam 1 milyar dolarlık hasılatı geride bıraktığını duyurdu. Beyaz perde de fırtınalar gibi esen Avatar'ın bu rakama 17 günde ulaştığını da belirten Activision, bu durumdan tabi ki çok mutlu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 11 Dk önce Korku Oyunu Autopsy Simulator İle Bedenleri İnceleyebileceksiniz 31 Dk önce Chornobyl Liquidators 6 Haziran'da Geliyor 48 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler