Modern Warfare 3 ve Warzone'un 4. Sezon Ayrıntıları Belli Oldu

25.06.2024 11:08 Mehmet Tandoğan

 
Yayıncılığını Activision'ın üstlendiği Modern Warfare 3 ve Warzone'un 4. sezon içerikleri belli oldu. Ayrıntılı bir şekilde detaylandırılan sezon ortası güncellemesi 26 Haziran itibarıyla kullanıcıların karşısına çıkmayı bekliyor. Yeni güncelleme ile beraber çok oyunculu harita ve modların yanı sıra Zombies ve Warzone modları oyunculara sunulmaya bekliyor.
 
Yeni sezon piksel sanatıyla ön plana çıkıyor
 
 
Sezon ortası güncellemesi oyuncuları oyuna çekmeye ve bu sayede eğlendirmeyi amaçlıyor. Güncellemenin çok oyunculu kısmında Urzikstan dağlarındaki bir araştırma karakolunu temel alan orta boyutlu bir kar haritası bulunuyor. "Incline" adındaki bu harita, oyuna yeni güncelleme ile dahil olmayı bekliyor.
 
Diğer taraftan yukarıda bahsettiğimiz gibi güncelleme ile yeni modların oyuna dahil edildiğini aktarabiliyoruz. Bu modlar arasında Havoc, Headshots Only ve Mutation modları bulunuyor. "Mutation" modu oyuncuları iki ayrı takıma ayırıyor ve bir takım Mutant, diğer takım ise insan olarak karşı karşıya geliyor. İki takımın farklı stratejilerle birbirlerini alt etmeye çalıştığı bu mod dahilinde devre arasında takımlar değişiyor ve en yüksek puanı alan takım kazanıyor.
 
Yeni sezon ortasıyla aynı zamanda piksel sanatından ilham alan bir yapı bizlere sunuluyor. Burada diğer oyuncuları ortadan kaldırdıkça büyümeye başlayan bir kafa bulunuyor. Öncelikle küçük kafayla başladığımız mücadele devasa bir kafayla son bulabiliyor. Bu da bizleri açık bir hedef haline getiriyor. Dolayısıyla düşmanları öldürdükçe daha da dikkatli olmamız gerekiyor.
 
Son olarak Call of Duty serisinin en yeni oyunu Black Ops 6, yakın zamanda açıklanan bilgilere göre 25 Ekim 2024 tarihinde piyasaya sürülmeyi bekliyor. Oyun aynı zamanda ilk günden Xbox Game Pass'te yer almaya hazırlanıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 4 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 5 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 6 Saat önce Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler