Modern Warfare 3'e İkinci Yağmalama

08.11.2011 16:10 Samet Konuksal


     Hatırlayacağınız üzere dün, Fransa'daki Call of Duty: Modern Warfare 3'ü taşıyan bir nakliye aracı soyulmuştu. Anlaşılan Fransa'daki haydutlar yolunu bulmuş. Bugün aynı haberden bir tane daha geldi.
 
     Fransız JVN.com sitesindeki habere göre bugün yine Fransa sınırları içerisinde bir nakliye aracı daha soyuldu. Haberdeki bilgilere göre Mantes'dan yola çıkan bir araç yol sırasında silahlı bir grup tarafından durduruldu ve yağmalandı. Yapılan açıklamaya göre bu durum sonrası yapılan zarar 337 bin euro.
 
     Her ne kadar Call of Duty serisinin satışlarını göze alınca bu rakamlar küçük dursa da, ilerleyen günlerde benzer olayları daha fazla göreceğiz gibime geliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 1 Saat önce Korku Oyunu Autopsy Simulator İle Bedenleri İnceleyebileceksiniz 1 Saat önce Chornobyl Liquidators 6 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler