"Modern Warfare 3'ü Erken Oynayan Banlanabilir"

Bu hale düşmek istemiyorsanız, sanırım bekleseniz iyi olacak
04.11.2011 11:28 Alkan Adakaner

  
     Call of Duty: Modern Warfare 3'ün Xbox 360'a ait korsan sürümünün oynanmaya başladığı yönünde haberler alıyoruz. Tabi oyunun çıkış tarihine henüz 4 gün bulunuyor. Bu durumda Microsoft da gereken önlemleri alıyor. Yani kalıcı olarak Xbox Live'dan engelleme.
 
     Microsoft'tan Stephen Tolouse da korsan oyuncular bir yana oyunun orijinaline erkenden sahip olanları uyardı. Her ihtimale karşı oyunun çıkış tarihini bekleyin, aksi takdirde Xbox Live'dan banlanma riskiniz bulunuyor; çünkü Activision bu duruma sıcak bakmıyor.
 
      Bu arada aynı açıklamadan birkaç saat sonra Tolouse eğer elimizdeki oyun yasalsa herhangi bir sorunla karşılaşmayacağımızı açıkladı, ama sanırım biz yine de beklesek iyi olacak; çünkü engellenmiş hesabı açtırmakla uğraşacağımıza, birkaç gün bekleyip oynamak en mantıklısı görünüyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler