Modern Warfare 3'ün 5 Günlük Hasılatı 775 Milyon$

Modern Warfare 3 artık serinin yeni kralı oldu
17.11.2011 16:19 Alkan Adakaner

     Call of Duty: Modern Warfare 3 çılgınlığı kolay kolay bitmeyecek gibi görünüyor. Activision'ın peynir ekmek gibi satan oyunu ilk 5 gün sonunda dünya çapında 775 milyon dolarlık hasılat elde etti.
 
     Aynı zaman zarfından Call of Duty: Black Ops 650 milyon dolar, Modern Warfare 2 ise 550 milyon dolarlık hasılat elde etmişti. Activision'ın açıklamasına göre Call of Duty serisi toplamda 6 milyar dolarlık satış gerçekleştirdi.
 
      Buna ek olarak 3.3 milyon oyuncunun 8 Kasım tarihinde oyunu online olarak oynadığı açıklandı. Call of Duty: Black Ops'u ise çıkış tarihinde 2.6 milyon oyuncu oynamıştı. Ayrıca oyuncular Modern Warfare 3'ü de daha uzun süre oynuyor. Black Ops çıkış gününde 5.9 milyar saat oynanırken, Modern Warfare 3 ise 7 milyar saat oynandı.
 
      Activision her yıl artan ilgiyle Call of Duty satıyorsa bunun anlamı bu serinin her yıl yeni bir oyunla piyasaya çıkacağıdır. Sanırım hiç bir firma bu kadar kâra göz yumamazdı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 61 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 41 Dk önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 1 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 3 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 4 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler