Mojang İsmini ve Logosunu Yeniledi

17.05.2020 20:39 Gazali Çetinkaya

 
Minecraft geliştiricisi Mojang, oyunun 11. yıl dönümünde stüdyonun ismini ve logosunu yeniledi.

Stüdyonun pazarlama iletişiminden sorumlu Thomas Wiborgh tarafından belirtilene göre dünya genelinde Mojang'ın parçası olan birden fazla stüdyo bulunmakta ve bu yüzden stüdyonun ismi artık Mojang yerine Mojang Studios.
 
"Her şeyden önce neden yeni bir isim ve logoya ihtiyacımız vardı? Neden olmasın ki? İnsanlar ara sıra kendilerini yeniden keşfetmeyi severler ve 10 yılı aşkın bir süredir var olan bir şirketin de buna ihtiyacı vardı. Demek istediğim şu ki 2009 yılında tarzınızı harika yansıtan bir kıyafeti hala giyer misiniz?
 
Stüdyonun yeni oyunu Minecraft Dungeons 26 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkacak. Çıkışıyla birlikte konsol ve PC'de Xbox Game Pass'e dahil olacak.

Yeni isim ve logo için paylaşılan fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minecraft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Notch Dağıtıcısı: Mojang Specifications Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler