Molyneux: Fable 3 Bir Tren Kazasıydı

26.02.2014 15:49 Alkan Adakaner


     Peter Molneux'un başkanı olduğu Lionhead Studios tarafından geliştirilen Fable oyunları genel olarak gerçekten de başarılı yapımlardı. Buna karşın Peter Molyneux asla aklındaki kusursuz oyunları yapamadığını söylüyor.
 
    "Bence Fable 3 bir tren kazasıydı. İlk başta düşünülen halinden çok daha büyük bir oyun oldu ve öyle kaldı. Bir tasarımcı olarak ne zaman yeni bir oyun hazırlasam aklımda kusursuz bir mücevher vardır. Fable benim için bir anda sizi kendine bağlayan, herkesin oynayabileceği güzel, etkileyici, eğlenceli, komik, sanatsal ve harika bir mücevherdi. "
 
   "Aklımdaki mücevher asla gerçeğe dönüşmedi. Her zaman bir noktada kusurluydu. Bence Fable 1 ilk defa böyle bir oyun yaptığımı düşünürsek kötü değildi. Bazı noktalarında büyük kusurlar vardı. Animasyonlardaki sorunlar gibi teknik eksiklikler vardı, ama kötü değildi."
 
    "Bence Fable II daha doğru bir yoldaydı. Eğer tekrar şansım olsaydı Fable 1'den Fable 2'ye geçerken daha fazla gelişim gösterilmesini sağlardım. Benzer şekilde Fable 2'den Fable 3'e geçerken de gelişim gösterilmesini sağlar ve Fable 3 üzerinde 1 yıl daha çalışırdım. Peki oyun aklımdaki kusursuz mücevher olur muydu? Hayır"
 
    Peter Molyneux harika oyunlarının yanı sıra alçakgönüllü kişiliği ile tanınıyor. Ünlü tasarımcı daha önceki açıklamalarında ICO kadar kaliteli bir oyun yaptıktan sonra huzur içinde ölebilirim demişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler