Molyneux: Fable: The Journey, On-rails Değil

Albion'u tekrar keşfetmek için can atıyoruz.
09.06.2011 14:07 Levent Polater

 
     Lionhead'in yeni oyunu Fable: The Journey, Microsoft'un E3 konferansında herkesin beğenisine sunulmuştu. Kinect tabanlı olduğu görülen oyunun on-rails bir yapıya sahip olduğu düşüncesi herkesi biraz olsun oyundan soğutmuştu. Çünkü Fable'ı insanlar üçüncül bakış açısı macera yapısıyla seviyordu. Fakat Molyneux'tan yanıt gecikmedi: "Hey, millet. Oyun, on rails değil!"
 
    Fable: The Journey'in E3 sunumu için 8 dakika istediklerini ancak yalnızca kendilerine yalnızca 4 dakika verildiğini belirten Molyneux, bu yüzden oyun için daha fazla bir şey gösteremediklerini, bu da kafa karışıklığına sebep verdiğini söyledi.
 
    Albion'da özgürce gezeceğimiz, 300 millik yolculuklara çıkabileceğimizi söyleyen Molyneux, oyunda kendinizin keşfedebileceği bir çok nokta olduğunu da sözlerine ekledi.
 
   Bu habere sevindik işte. Fable serisini Fable yapan ana elementin bozulmadığını görmek güzel. Molyneux, tam bir oyuncu gibi düşündüğü için böyle bir şeye asla izin vermemiş olmalı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable: The Journey Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler