Molyneux: Henüz Mükemmel Oyun Yapamadım

21.10.2010 20:15 Alkan Adakaner

 
 
    Black & White ve Fable gibi önemli oyunların tasarımcısı olan Peter Molyneux'tan ilginç bir açıklama geldi. Ünlü tasarımcı henüz mükemmel bir oyun yapmadığını söyledi.
 
    Molyneux "Bu bir alçakgönüllülük değil, bu gerçek ve doğru" sözleriyle samimi olduğunu göstermeye çalıştı ki oldukça samimi olduğunu söyleyebiliriz. Şimdiye kadar iyi oyunlar yaptığını, ama mükemmel oyunlar yapmadığını söyleyen yapımcı, iyi ve mükemmel oyunu ayıran şey nedir sözlerine bakın nasıl yanıt verdi.
 
" İnsanların tüm zamanların en iyi 5 oyunu listelerine koyacakları bir oyun yapmadım"
 
      Kendisinin bir tasarımcı olduğunu söyleyen Molyneux, mükemmel bir oyun yapmadığı halde insanların karşısına çıkıp "inanılmaz, göz alıcı, harika ve şimdiye kadar ki en iyi oyunu yaptık" gibi sözleri kullanamayacağını da sözlerine ekledi.
 
      Bir oyun yapımcısının bu kadar gerçekçi düşüncelere sahip olması gerçekten sevindirici. Şimdiye kadar büyük bir zevkle oynadığımız oyunlar yapan Molyneux,  umarız oyuncuların büyük bölümünün ilk 5 listesine girecek oyunlarla da karşımıza çıkar.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 2 Dk önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 2 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 3 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler