Momiji, Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge'e Geldi

Momiji beğenilen bir karakter olacak gibi görünüyor
11.12.2012 08:52 Alkan Adakaner


     Ninja Gaiden 3: Razor's Edge ile serinin 3. oyununu daha fazla içerikle Nintendo Wii U ekranlarına taşıyan Team Ninja daha önce duyurduğu gibi bu oyun için ücretsiz indirilebilir içerikleri yayınlamaya başladı.
 
      Team Ninja'nın açıklamalarına göre Momiji oynanabilir karakter olarak Ninja Gaiden 3: Razor's Edge için Nintendo Network'ta yayınlandı. Kasumi ise önümüzdeki haftalarda oyuna eklenecek 2. ücretsiz oynanabilir karakter olacak.
 
      Nintendo Network'te bu tür güncellemeler için oyun firmaları da ücret ödemek zorunda değil. O nedenle bu türden küçük güncellemeleri bol bol indirme şansımız olacak gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninja Gaiden 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler