Monolith, Shadow of War'da Tolkien'in Dünyasına Eklemeler Yapıyor

27.09.2017 12:44 Tunahan Safdır

 
     Filmler, oyunlar, kitaplar özellikle belli bir dünyaya bağlı olarak geliyorsa ilk sorulardan biri orijinaline sadık kalıp kalmayacağıdır. Bu durum kimi zaman çıkarılacak ürünün lehine olurken kimi zamanda adını taşıdığı yükün altında ezilirler.
 
     Monolith'in Middle-Earth serisi için bu yükü taşıyabildiğini söyleyebiliriz. Orta Dünya gibi zengin bir atmosferin nimetlerinden faydalanan ve Nemesis sistemi gibi özellikleriyle beğeni toplayan ilk oyunun ardından Shadow of War'un hikayesi de haliyle merak konusuydu.
 
     Yapımcı ekipten Michael de Plater ve Tony Elias ile yapılan bir söyleşi sırasında Shadow of War'un Tolkien'in dünyasına ne derece sadık kalıp kalmadığı soruldu. Verilen bilgilere göre oyun yapım aşamasındayken ve hikaye tasarlanırken bazı noktalara kendilerince dokunuşlar yapıp bazı detaylar eklemişler. Tabi bunu yaparken klasik Orta Dünya'ya sadık kalmaya özen göstermişler.
 
     Umuyoruz ki Shadow of War ilk oyunun açtığı yoldan giderken üzerine de koyar ve bizlere keyifli bir deneyim yaşatır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Middle-earth: Shadow of War Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Monolith Productions Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 10 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler