Monster Energy Supercross 4 PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, PC ve Stadia için Duyuruldu

25.11.2020 10:57 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Milestone, Monster Energy Supercross – The Official Videogame 4'ü PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için duyurdu.
 
11 Mart 2021'de çıkacak.
 
Monster Energy Supercross – The Official Videogame 4, tüm 11 stadyum ve 17 pist ile 2020 Monster Energy Supercross sezonunu oyunculara getirecek.
 
Yepyeni kariyer modunda Supercross Futures'dan başlayarak 250SX ve 450SX kategorilerine yükselmeye çalışacaksınız. Yarışçınızın yetenekleri performansa önemli ölçüde etki edecek ve yetenek ağacı sistemi sayesinde yarışçınızı geliştirebileceksiniz. Yetenek puanlarını yarışlar ile özel etkinliklere katılarak ve antrenmanları tamamlayarak kazanılabilecek.
 
Pist editörü her zamankinden daha fazla özelleştirme seçeneğiyle birlikte geliyor. Dedicated sunucular ile online modda gecikme olmadan akıcı bir multiplayer deneyimi sunulacak.
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Energy Supercross – The Official Videogame 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Milestone Dağıtıcısı: Milestone Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 11 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler