Monster Hunter Filminin Başrolünde Milla Jovovich Olacak

14.05.2018 08:57 Gazali Çetinkaya

 
   2016 yılında duyurulan live-action Monster Hunter filmi ile ilgili yeni bilgiler paylaşıldı.
 
   Variety'nin haberine göre, filmin başrol oyuncusu Milla Jovovich olacak. Filmin hem yönetmeni hem de yazarı ise Paul W.S. Anderson olacak. Milla Jovovich ve Paul W.S. Anderson daha öncesinde live-action Resident Evil filmlerinde de beraber çalışmıştı.
 
   Filmin çekimlerine eylül ayında Güney Afrika'nın başkenti Cape Town'da başlanacak. Prodüksiyon şirketi Constantin Film tarafından yapımının üstleneceği Monster Hunter filminin bütçesi 60 milyon dolar civarında.

   Vizyona gireceği tarih ve Milla Jovovich dışındaki diğer oyuncular henüz belli değil.
 
   Aksiyon rol yapma oyunu serisi Monster Hunter'ın en yeni oyunu Monster Hunter: World 26 Ocak'ta PlayStation 4 ile Xbox One için çıkış yaptı ve Capcom tarafından duyurulduğu üzere, 7.9 milyon adet ile şirket tarihinin en çok satan oyunu olmayı başardı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter: World Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 1 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler