Monster Hunter Rise ‘Lance’ ve ‘Long Sword’ Fragmanları

15.12.2020 12:59 Gazali Çetinkaya

Capcom, Monster Hunter Rise'ın silahlarını tanıtmaya devam ediyor. Great Sword, Yay ve Çift Bıçak'tan sonra sırada Lance ve Long Sword var.

Lance, güçlü saldırılar ve kalkan ile harika bir savunma sunuyor. Twin Vine özelliği sayesinde gardınızı almış durumdayken hedefinizle aranızdaki mesafeyi kapatıp saldırıya geçebilirsiniz. Anchor Rage ile patlayıcı saldırılar yapabilirsiniz.
 
Long Sword'un karşı saldırılar için Foresight Slash ve Iai Slash gibi hareketleri ön plana çıkıyor. Soaring Kick özelliği, Wirebug adlı grappling hook yardımıyla yaratığın üzerine atlayarak saldırmanıza ve Serene Pose ise çok hızlı kılıç darbesi vurmaya ve onu komboya çevirmeye yarıyor. 
 
Monster Hunter Rise 26 Mart 2021'de Switch için çıkacak. Sınırlı süreli demo Ocak'ta yayınlanacak.

Lance
 
 
Long Sword
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter Rise Platformlar: Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 26 Mart 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 4 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler