Monster Hunter Rise PC'ye 2022'de Gelecek

26.02.2021 12:15 Gazali Çetinkaya

 
Monster Hunter Rise'ın PC versiyonu resmi olarak doğrulandı.

IGN Japonya ile röportaj gerçekleştiren Monster Hunter Rise yapımcısı Ryozo Tsujimoto, oyunun 2022'de PC'ye geleceğini doğruladı.

"Monster Hunter Rise'ın PC versiyonuna yönelik çok sayıda istek aldık, özellikle Batıdaki oyunculardan ve PC için geliştirmeye karar verdik. 2022'nin başlarında çıkarmayı planlıyoruz. Hâlâ geliştirme aşamasında ve doğru zaman geldiğinde daha fazla bilgi paylaşmak istiyoruz"
 
Oyunun resmi sitesine de Steam logosu eklendi.
 
Monster Hunter Rise ilk olarak Switch için 26 Mart 2021'de çıkacak.

Monster Hunter Rise, eşsiz kültürü ve yenilikçi av teknolojileriyle ziyaretçileri kendine çeken dağ bölgesi Kamura Village'da geçecek. Wirebug adlı grappling hook gibi yeni oynanış mekanikleri, üstüne binip sürebileceğiniz köpek yoldaş Palamute'lar ve avlanabilir yeni canavarlar ile birlikte Rise seriye çeşitli yenilikler getirecek. Tek başınıza veya en fazla dört kişiye kadar local veya online co-op olarak ava çıkabileceksiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter Rise Platformlar: Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 26 Mart 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler