Monster Hunter Rise - PC Oynanış Videosu

13.10.2021 13:06 Mehmet Tandoğan

 
 
YouTube'da 'gaijin hunter' adlı bir kanal, Monster Hunter Rise'ın PC versiyonundan 8 dakikalık bir video paylaştı. YouTuber, daha sonra sunulacak olan PC demosuna erken erişim sağladı. Dolayısıyla bu video size, oyundan neler bekleyebileceğiniz konusunda bir fikir verecek.
 
Meydan okumaya hazırlan ve ava katıl! Ödüllü ve çok satan Monster Hunter serisinin son bölümü olan Monster Hunter Rise'da avcı olacak, yepyeni haritaları keşfedecek ve çeşitli silahları kullanarak yeni hikayenin bir parçası olan korkunç canavarları alt edeceksin. Ayrıca PC sürümünde ek görsel ve performansı artıran optimizasyonlar yer alıyor.
 
Bu oyunu inanılmaz sürükleyici bir canavar avı deneyimine dönüştüren 4K'ya varan çözünürlükte güzel grafiklerin, ultra geniş monitörler gibi özellikleri destekleyen HDR'nin ve açılmış kare hızının keyfini çıkar. Avcılar aynı zamanda yeni canavarların, görevlerin, teçhizatın ve daha fazlasının da yer aldığı çeşitli ücretsiz güncellemelere hemen erişim kazanacak.
 
Monster Hunter Rise, Denuvo koruma teknolojisini kullanacak ve 12 Ocak 2022'de PC için çıkış yapacak.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1446780/MONSTER_HUNTER_RISE/
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter Rise Platformlar: Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 26 Mart 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler