Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin için Yeni Fragman Yayınlandı

27.04.2021 19:58 Gazali Çetinkaya

 
Capcom, Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin'in üçüncü resmi fragmanını yayınladı. 
 
Fagmanda hayranlara, oyundaki Monstie yoldaşlarının, rakip grupların ve destansı hikayenin daha yüksek kaliteli görselleri gösterildi. Canavarlarla güçlü bağlar kurmak için bir Kinship Stone kullanabilen genç bir Monster Rider rolünü üstlendikten sonra oyuncular, orijinal Monster Hunter Stories’den dönecek olan Lilia ve Reverto ile karşılaşacaklar. İkili, Wings of Ruin kehanetinde öngörülen yıkıcı gücünü uyandırmadan önce yoldaşınız Razewing Ratha'yı yakalamayı hedefliyor. Arkalarında, kendi çirkin amaçları için Razewing Ratha'yı ele geçirmeye çalışan bir grup Avcı ve Süvari var.
 
Bu geri dönen karakterlerin daha önce açıklanan oyuncularla nasıl etkileşim kurduğuna dair daha fazla ayrıntı ve oyuncunun ya arkadaşlarını kurtarmak ya da dünyayı kurtarmak için yaptığı yolculuk ile ilgili detaylar yakında açıklanacak.
 
Monster Hunter evreninde geçen sıra tabanlı rol yapma oyunu Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin Switch ve PC için aynı anda 9 Temmuz'da çıkış yapacak. Nintendo eShop'ta $59.99 ve Steam'de 279,00 TL fiyattan ön siparişte. 

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin Platformlar: Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler