Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

29.03.2024 00:28 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından biz oyunculara sunulacak olan Monster Hunter serisinin yeni oyunu Monster Hunter Wilds’tan çeşitli bilgiler ortaya çıktı. Sızıntı ve doğru bilgilerle beraber ön plana çıkan Dusk Golem, oyunun 2025'in ilk çeyreğinde piyasaya sürüleceğini ve aynı zamanda hayranları memnun edecek bir yapıya sahip olacağını aktarıyor.
 
Monster Hunter Wilds açık dünyaya sahip olacak
 
 
 
Ortaya çıkan bilgilere göre Monster Hunter Wilds tamamen açık bir dünyayı içerecek ve Monster Hunter Rise ve World oyunlarında yer alan mekaniklerden daha fazlasına sahip olacak. Üstelik oyun içerisinde Monster Hunter World'den alınmış fikirlerin de olacağını aktarabiliriz. Ayrıca oyunda Godzilla benzeri devasa bir canavarın da olacağı söyleniyor.
 
Dusk Golem'in oyun hakkında verdiği detaylar sadece bunlarla sınırlı değil aynı zamanda geliştirici ekibin 6 yılı aşkın bir süredir bu oyun üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Dolayısıyla uzun bir geliştirme sürecine sahip olan bu yapım hayranları memnun etmek için şu anda yolda diyebiliriz.
 
Öte yandan diğer bir sızıntı habere göre oyunun 2025 yılı içerisinde çıkış yapmayacağı ve 2026 yılına kaydırılması söz konusu. Şu anda bu detaylar söylenti aşamasında yer aldığı için bu bilgilere temkinli yaklaşmanızda fayda var diyebiliriz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 15 Dk önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 1 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 13 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler