Monster Hunter Wilds'tan Yepyeni Fragman Geldi: İşte Yeni Detaylar

09.06.2024 20:39 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından geliştirilme aşamasında olan Monster Hunter Wilds oyunu için yepyeni bir fragman yayınlandı. Yeni içerik, Balahara Leviathan canavarını tanıtıyor ve "The Hunter's Journey" adıyla karşımıza çıkıyor.
 
Monster Hunter Wilds hayranları memnun etmek istiyor
 
 
 
En son yayınlanan fragmanın detaylarına bakacak olursak çeşitli hikaye kısımlarının bizlere sunulduğunu söyleyebiliyoruz. Oynanış içeriklerini de harmanlayan videoda renkli karakterler, hilal şeklindeki gizemli bir dağ ortamı ve çok daha fazlası bizlere sunuluyor. Ana karakterimizin yasak topraklara girişine daha derin bir bakış sunan fragman, 2 dakikalık bir süreyi kapsıyor.
 
Leviathan canavarı da dahil olmak üzere yerel vahşi yaşam ortamının sergilendiğini gösteren videoda, önceki tehditlerin yanı sıra daha büyük bir tehdidin baş gösterdiğini de belirtmekte fayda var. Serinin en yeni ve beklenen oyunları arasında yer alan Monster Hunter Wilds, 2025 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkacak.
 
Çapraz oyun desteğine sahip olacak 
 
Öte yandan Monster Hunter serisinin yapımcısı Ryozo Tsujimoto, gece saatlerinde gerçekleştirilen Summer Game Fest etkinliğinde Geoff Keighley'e katıldı ve burada oyunun PlayStation 5, Xbox Series X|S ve Steam üzerinden PC'de çapraz oyun desteğine sahip olacağını doğruladı. Tsujimoto ayrıca merakla beklenen Gamescom Opening Night Live etkinliğinde de boy göstereceğini söyledi. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Bulmaca Platform Oyunu DROS, 12 Temmuz'da Switch için Piyasaya Çıkıyor -7 Sn önce Minds Beneath Us 31 Temmuz'da PC için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Disney Epic Mickey: Rebrushed Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Farming Simulator 25 Duyuruldu: Ön Siparişler Açıldı 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Gruplar Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler