Monster Hunter: World ‘Coral Highlands’ Oynanış Videosu

12.01.2018 09:24 Gazali Çetinkaya

 
   Capcom, Monster Hunter: World'ün “Coral Highlands” bölgesini gösteren dokuz dakika uzunluğunda bir oynanış videosu paylaştı.


   Monster Hunter: World’de ‘The New World’ olarak bilinen, yeni keşfedilen bir kıtada tehlikeli av seferine çıkın ve diyarın en acımasız canavarlarını avlamak için keşfedilmemiş yaban bölgelerine adım atın. Keşfettiğiniz yeni düşmanları alt edebilmek için bir avcı olarak dikkatlice planlar yapıp içgüdülerinizi kullanarak birbirinden farklı kapışmalara gireceksiniz. Avlanabilmek için çok sayıda tuzağı, yemi, silahı ve hatta etrafınızdaki ekosistemi kullanın. Silahlığınızı geliştirecek ve güçlendirecek malzemeler karşılığında karkaslar üretilebilir, ortamı savaşta avantaja çevirebilir, siper ve gözetleme noktaları sağlayabilir veya canavarları bile birbirine düşürecek çukurlar yapabilirsiniz. İster zafer kazanma yolunda yalnız bir savaşçı olun ya da ister üç arkadaşa kadar destek veren çevrimiçi yardımlaşmalı oyunda yer alın, bu dünya keşfetmenizi bekliyor.
 
   Monster Hunter: World 26 Ocak 2018'de PlayStation 4 ve Xbox One için ve bu sonbaharda PC için çıkış yapacak. PlayStation 4 üzerinde 19 Ocak - 22 Ocak tarihleri arasında son bir beta daha düzenlenecek.

   Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter: World Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler