Monster Hunter World: Iceborne Genişlemesinin Dördüncü Güncellemesi Ertelendi

28.04.2020 12:27 Gazali Çetinkaya

 
Capcom, Mayıs ayında yayınlanması planlanan Monster Hunter World: Iceborne genişlemesinin dördüncü büyük güncellemesinin belirsiz bir tarihe ertelendiğini duyurdu.
 
Şirket erteleme ile ilgili olarak "Corona virüsü geliştirme sürecine etki ederek Monster Hunter World: Iceborne genişlemesinin dördüncü ücretsiz güncellemesinin ertelenmesine yol açtı. Ayrıca İtalyanca, İspanyolca ve Fransızca diller için seslendirme çalışmaları da bu durumdan etkilendi ve bunların yerini basitleştirilmiş kayıtlar alacak." dedi. 
 
Güncelleme avlanabilir Alatreon canavarını, Alatreon silahlarını, Alatreon zırhını ve daha fazlasını ekleyecek. 
 
Monster Hunter World ve Monster Hunter World: Iceborne genişlemesi PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Ana oyun 15 milyon ve genişleme 5 milyondan fazla sattı.

Güncellenen yol haritası:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter: World Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 2 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 3 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 4 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler