Monster Hunter World: Iceborne Genişlemesinin Satışları Beş Milyonu Aştı

13.03.2020 07:09 Gazali Çetinkaya

 
Capcom, Monster Hunter World: Iceborne genişlemesinin tüm platform üzerindeki toplam satışlarının beş milyonu aştığını duyurdu. Satış miktarına Monster Hunter World: Iceborne (dijital satışlar) ve Monster Hunter World: Iceborne Master Edition (kutulu dağıtım ve dijital satışlar) dahil. 
 
Ana oyun Monster Hunter: World'ün satışları 2 Ocak itibarıyla 15 milyonu aştı. Monster Hunter serisinin toplam satışları ise 13 Mart itibarıyla 62 milyon. 
 
Monster Hunter World: Iceborne ilk olarak 6 Eylül 2019'da PlayStation 4 ve Xbox One için; 9 Ocak 2020'de PC için çıktı. Genişleme paketinin Xbox One versiyonu sadece Kuzey Amerika ve Avrupa'da mevcut. Iceborne yeni Quest Rank, canavarlar, yerler, hareketler ve ekipmanlar içeriyor ve Monster Hunter World'ün sonundan devam eden yeni tam bir hikaye sunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter: World Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler