Monster Hunter World: Iceborne Genişlemesinin Yönetmeni Capcom'dan Ayrıldı

17.12.2020 10:46 Gazali Çetinkaya

 
Monster Hunter World: Iceborne genişleme paketinin ve Monster Hunter Generations Ultimate'ın yönetmeni Daisuke Ichihara, Capcom'dan ayrıldı.

Daisuke Ichihara bundan sonra ILCA (I Love Computer Art) adlı oyun geliştirme ve CG video prodüksiyon şirketinde Kyoto ofisinin geliştirme bölümünün yönetmenliğini üstlenecek.
 
Daisuke Ichihara, CGWORLD.JP. ile gerçekleştirdiği röportajda, ILCA'ye katılmasındaki amacının, bir şeyler yaratmak isteyen çalışanların önerilerine kulak verip bunları gerçekleştiren bir organizasyon oluşturmak olduğunu belirtti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter: World Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 36 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler