Monster Hunter: World Iceborne'un Oyun Sonu Daha Zor Olacak

15.07.2019 07:45 Gazali Çetinkaya

 
Capcom tarafından belirtilene göre, Monster Hunter: World Iceborne'un oyun sonu, ana oyununkinden daha zor olacak. Avcınız uygun olarak geliştirilmiş olsa bile.
 
Baş yönetmen ve sanat yönetmeni Kaname Fujioka: "Iceborne ile daha fazla zorluk ve daha fazla meydan okuma isteyen oyuncuların geri bildirimlerini dinledik."
 
Fujioka, birçok oyuncunun seriye ilk girişi olacağını bildiği için ana oyunda zorluğu düşük tuttuklarını belirtti fakat Iceborne ile geri bildirimlerini dinlediklerini ve oyun sonunun daha zor olacağını ekledi.
 
Iceborne'un hikaye içeriği kademeli olarak zorluk derecesini yükseltecek fakat Fujioka çıkış sonrası yayınlanacak daha iyi ekipman ve eşyalar sayesinde zamanla doğal olarak daha kolaylaşacağını da söylüyor.
 
Iceborne genişleme paketi ayrıca oyuncu sayısına bağlı olarak canavar sağlığını değiştiren dinamik bir zorluk sistemi getirecek.
 
Monster Hunter World: Iceborne 6 Eylül'de PlayStation 4 ve Xbox One için; bu kış PC için çıkacak. Iceborne yeni Quest Rank, canavarlar, yerler, hareketler ve ekipmanlar içerecek ve Monster Hunter World'ün sonundan devam eden yeni tam bir hikaye sunacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter: World Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 3 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 6 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 7 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 7 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler