Monster Hunter World: Iceborne'un Son Güncellemesi Fatalis'i Ekleyecek

28.08.2020 20:25 Gazali Çetinkaya

 
Capcom, Monster Hunter World: Iceborne genişlemesinin beşinci ve aynı zamanda son içerik güncellemesinin 1 Ekim TSİ 03:00'da tüm platformlar için yayınlanacağını duyurdu.

Güncelleme Fatalis'i avlanabilir canavar olarak ekleyecek. Ejderhayı mağlup etmeyi başaran oyuncular Fatalis temalı zırh, silah ve giysi ile ödüllendirilecek.
 
Güncelleme ayrıca sınırlı süreli etkinlik görevi Arch-tempered Velkhana, ne tür bir silah kullanıyor olursanız olun Clutch Claw'dan tam anlamıyla faydalanmanıza imkan sağlayacak yeni bir yetenek, yeni katmanlı zırh ve daha fazlasını ekleyecek.
 
Bir sonraki sezonluk etkinlik Cadılar Bayramı temalı The Autumn Harvest Fright Fest 16 Ekim - 5 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek. 

Fatalis Fragmanı:
 

Geliştirici Günlüğü:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter: World Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 2 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 7 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 8 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler