Monster Hunter World Iceborne'un Steam'deki Eş Zamanlı Oyuncu Sayısı 300.000'e Yaklaştı

13.01.2020 13:48 Özgür Eroğlu

 
Capcom'un başarılı yapımı Monster Hunter World'ün eklenti paketi Iceborne'un PC versiyonu geçtiğimiz günlerde Steam üzerinden yayınlandı. Paketin yayınlaması ile birlikte bazı teknik sorunlar ortaya çıksa da bu durum oyuncuları durdurmuşa benzemiyor.
 
Oyunun son iki gün içerisinde ulaştığı eş zamanlı oyuncu sayısı 284,524. Oyunun şu ana kadar ki en fazla eş zamanlı oyuncu sayısı 329.000. Iceborne ek paketi, neredeyse tüm Monster Hunter World oyuncularını, oyuna tekrar döndürmüş gibi duruyor.
 
Teknik sorunun çözülmesi ile birlikte önümüzdeki hafta sonunda oyuncu sayısı daha da artabilir. 284,524 gibi bir sayıya ulaşmak da gerçekten inanılmaz bir başarı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter: World Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 56 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 57 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler