Monster Hunter: World Satışları 25 Milyona Ulaştı

12.03.2024 15:38 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom, yayınladığı yeni raporla beraber aksiyon rol yapma oyunu Monster Hunter World'ün satışlarını açıkladı. Güncel verilere göre oyunun 25 milyonun üzerinde satış yakaladığını belirtebiliriz. Satışlar arasında Monster Hunter World Iceborne Master Edition sürümü de bulunuyor.
 
Serinin toplam satışları 97 milyon 
 
 
 
Monster Hunter: World, dünya çapında ilk olarak 26 Ocak 2018 tarihinde PlayStation 4 ve Xbox One konsolları için çıkışını gerçekleştirdi. Oyun bu tarihten sonra 3 Ağustos 2018'de Steam üzerinden PC platformu için piyasaya sürüldü. Genişleme paketi olarak karşımıza çıkan Monster Hunter World: Iceborne ise 6 Eylül 2019 tarihinde PlayStation 4 ve Xbox One için ardından 9 Ocak 2020'de Steam üzerinden PC için yayınlandı.
 
Geliştirici ekip, Mart 2024'te oyunun 20. yılını kutluyor. Avcılık teması ile beraber yer aldığınız bu yapımda ilgi çekici manzaraları keşfedebiliyor, farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor ve oyuncular arkadaşlarıyla iş birliği yaparak vahşi canavarları alt etmeye çalışıyor. Serinin toplam satışlarına bakacak olursak 31 Aralık 2023 itibarıyla 97 milyonun üzerinde olduğunu aktarabiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter: World Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 8 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler