Monster Hunter: World İlkbahar Güncellemesi Tanıtım Canlı Yayını Bu Hafta Düzenlenecek

07.05.2019 13:25 Gazali Çetinkaya

 
Capcom, “Monster Hunter: World İlkbahar Güncellemesi Tanıtımı" canlı yayınının bu hafta düzenleneceğini duyurdu. Türkiye saati ile 10 Mayıs 2019 Cuma 02:00'da (9 Mayıs 4:00 p.m. PT / 7:00 p.m. ET) başlayacak. Twitch (İngilizce) ve YouTube (Japonca) üzerinden canlı olarak izlenebilecek.
 
Canlı yayında geliştirici ekip oyun hakkındaki yeni bilgileri paylaşacak. Capcom, Monster Hunter World'ün yeni genişleme paketi Iceborne'un detaylarını ilkbaharda paylaşacağını belirtmişti. Çok büyük olasılıkla Iceborne hakkında da bilgiler öğreneceğiz.

Daha önce duyurulduğu üzere Iceborne yeni Quest Rank, canavarlar, yerler, hareketler ve ekipmanlar içerecek. Ayrıca Monster Hunter World'ün sonundan devam eden yeni tam bir hikaye sunacak. Sonbahar 2019'da PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak. PC'ye daha sonraki bir tarihte gelecek.

Monster Hunter: World şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter: World Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 9 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler