Monster Hunter: World x The Witcher 3 İşbirliği 8 Şubat'ta PS4 ve Xbox One'a Gelecek

11.01.2019 10:05 Gazali Çetinkaya

 
Capcom, Geralt of Rivia'nın Monster Hunter World dünyasına adım atacağı Monster Hunter: World x The Witcher 3: Wild Hunt işbirliği etkinliğinin 8 Şubat 2019 tarihinde ücretsiz bir güncelleme ile birlikte PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına geleceğini duyurdu. PC versiyonuna daha sonraki bir tarihte gelmesi bekleniyor, net tarih hakkında şimdilik resmi bir açıklama yapılmadı.

Monster Hunter: World x The Witcher 3: Wild Hunt işbirliği etkinliğinde The Witcher serisinin ana karakteri Geralt of Rivia kendini Araştırma Komisyonu üyeleriyle karşılaştığı Yeni Dünya'da bulacak. Bu işbirliği aynı zamanda The Witcher 3'ün sürükleyici RPG deneyimini Monster Hunter: World'ün oynanışına enjekte eden eşsiz görevler de sunacak.

Geçtiğimiz ay yayınlanan fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca yine geçtiğimiz ay duyurulan Monster Hunter World "Iceborne" genişleme paketinin ilk detaylarına ve teaser videosuna da buradan göz atabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter: World Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 26 Ocak 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler