Monster Hunter X'in Toplam Satışları 3 Milyonu Geride Bıraktı

30.01.2016 00:37 Ömür Gencer


      Oyun dünyasının en bilinen geliştiricilerinden olan Capcom, finansal raporlarını açıkladı. Verilere göre Capcom'a üçüncü çeyrek boyunca en çok para kazandıran iki oyun Monster Hunter X ve Dragon's Dogma Online olmuş.
 
       Belirtilene göre Monster Hunter X, 3 milyondan fazla satmış. Bu rakam 2.5 milyon olan Capcom'un beklentisini geride bırakıyor. Bu 3 milyon rakamının satılan oyunlarını mı yoksa dağıtılan oyunları mı kapsadığını bilmiyoruz. 
 
       Dragon's Dogma'nın ne kadar sattığı açıklanmasa da firma tarafından güçlü olarak nitelendiriliyor. Mobil kanadına baktığımızda Monster Hunter Explorer'ın 3 milyondan fazla indirildiği belirtiliyor. Genel olarak Capcom'un dijital oyun satışları geçtiğimiz seneye göre %11 artmış. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter X Platformlar: 3DS Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Sezonla eFootball Championship’in 2027 Dünya Finali Elemeleri Daha Kapsamlı Bir Hale Geliyor 08 Ekim The Ascent Ultimate Edition, Nintendo Switch 2'de Ön Siparişe Açıldı 06 Ekim Last Epoch'un 5. Sezonu "Rage of the Frostborn" Başlıyor! 02 Ekim eFootball™ Kick-Off'un Yeni "Lig Modu" Şimdi Sizlerle! 29 Eylül Elyzio, İstanbul’da Geçen Psikolojik Macera Oyunu Pera Coda'yı Yayınlamak İçin PUBLSH ile El Sıkıştı 29 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler