Monster Notebook Yeni Nesil VR'a Hazır

14.05.2019 20:50 Gazali Çetinkaya

 
Türkiye’nin oyun bilgisayarı markası Monster Notebook, yeni nesil sanal gerçeklik cihazlarında da kullanıcılara yüksek performans sunacağını HTC’nin yeni sanal gerçeklik cihazlarının tanıtım toplantısında gösterdi. Lansmanda kullanılan NVIDIA GeForce RTX 20 serisi grafik kartlı ve 9. nesil Intel Core i9 9900K işlemcili Tulpar T7 Gaming Laptop’lar sanal gerçeklik başlıklarını kullanan davetlilerden tam not aldı.
 
VR’da Kusursuz Deneyim İçin Monster
 
HTC’nin VIVE ve VIVE Pro sanal gerçeklik başlıklarını resmi olarak Türkiye pazarına sunduğu etkinlikte kullanılan Tulpar T7 V18.2.1, T7 V18.3.1 ve T7 V19.5.1 modelleri, lansmanda gösterdikleri yüksek performansla kullanıcılardan tam not aldı. Her üç modelde de sanal gerçeklik uygulamalarının ihtiyaç duyduğu yüksek grafik işleme ve işlemci gücü için bu alandaki en yeni teknolojilere sahip grafik kartları ve işlemciler tercih edilmiş durumda. Intel’in Coffee Lake ailesinden 9. nesil Core i9 9900K işlemciler ile ışın izleme teknolojisine sahip GeForce RTX 2070 ve RTX 2080 grafik kartı kullanan Monster’ın gaming laptop modelleri yüksek grafik ve işlemci gücü gerektiren sanal gerçeklik uygulamalarından da kullanıcılarına üstün performans sunuyor.
 
Güçlü işlemcisini ve grafik kartını yüksek hızlı DDR 4 bellekler ve okuma-yazma hızları son derece yüksek olan SSD depolama birimleri ile destekleyen Monster’ın oyun bilgisayarları, oyun ve programlarda hem açılış ve yüklenme süreleri hem de akıcılık ve genel performans alanlarında kullanıcıların beklentilerini karşılamayı başarıyor.
 
Geliştiricilerin En Büyük Yardımcısı
 
HTC’nin sanal gerçeklik başlıklarında kullanılan çözünürlüğü artırılmış ekranlar VR platformu için yazılım geliştiren profesyonellere, kullanıcılarına çok daha etkileyici grafikler sunma şansı veriyor. Bununla birlikte VR sistemin artan kapasitesi, performans bakımından daha güçlü bir bilgisayara gerek duyuyor. Monster Notebook’un yüksek performanslı oyun bilgisayarları, geliştiricilere yeni nesil VR platformlarının potansiyelini sonuna kadar kullanma imkânını sunuyor.
 
Monster, kullanıcılara en yeni teknolojileri kullanan ve en yeni donanımlara sahip yüksek performanslı dizüstü bilgisayarlar sunmakla kalmıyor, benzersiz özelleştirme seçeneğiyle onlara ihtiyaç duydukları modeli oluşturma imkânını da veriyor. Monster Notebook’un yüksek performanslı oyun bilgisayarları hakkında daha fazla bilgi almak için monsternotebook.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
 
basın bülteni

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler