Moonlighter ve This War of Mine Epic Games Store'da Ücretsiz; Gelecek Hafta For Honor ve Alan Wake

25.07.2019 18:21 Gazali Çetinkaya

 
Bu hafta Epic Games Store kullanıcılarını iki ücretsiz oyun bekliyor: Digital Sun'ın rouge-lite stili öğelerle dolu aksiyon rol yapma oyunu Moonlighter ve 11 bit studios'un savaşın görünmeyen yüzüne odaklanan hayatta kalma oyunu This War of Mine.
 
Her zaman olduğu gibi ilgilenenler Epic Games Store üzerinden giriş yaparak oyunları ücretsiz olarak edinebilir ve ardından Epic Games Launcher aracılığıyla bilgisayarına indirebilir. Oyunlar 2 Ağustos'a kadar ücretsiz dağıtılacak. Bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz oyunlar sizde kalacak.
 
Bir sonraki ücretsiz oyunlar da belli oldu. For Honor ve Alan Wake oyunları 2 - 9 Ağustos tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz indirilebilir olacak.

İlgili İçerik Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 2 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 3 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 3 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 4 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler