Mortal Kombat 11 Yönetmeni, Gelecek Yıl Oyuna Yeni Karakterler ve Bir Sürprizin Geleceğini Söyledi

16.10.2019 22:13 Özgür Eroğlu

 
Mortal Kombat serisinin bu yıl çıkan oyunu Mortal Kombat 11'in yönetmeni Ed Boon oyunun geleceği hakkında konuştu. Geçtiğimiz gün yaptığımız haberde, bir röportaj sırasında oyuna gelmesini istediği karakterleri söylemişti. O haberin detaylarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
Yönetmen Ed Boon bu sefer ise oyunun geleceği hakkında konuştu. Yine bir röportaj sırasında "Oyunu gelecekte neler bekliyor?" diye sorulduğunda Ed Boon "Gelecek yıl oyuna daha fazla karakter gelecek ve oyuncular için büyük bir sürprizimiz olacak." dedi.
 
Belki de oyuna gelmesini istediği karakterleri oyuna getirecektir. Sürprizin ne olduğunu bekleyip görmekten başka çaremiz yok. Oyunun çıkışından sonra oyuna eklenen ve eklenecek karakterleri ise aşağıda bulabilirsiniz.
 
Shang Tsung: Çıktı
Nightwolf: Çıktı
Terminator: Çıktı
Sindel: 26 Kasım 2019
Joker: 28 Ocak 2020
Spawn: 17 Mart 2020 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 23 Nisan 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler