Mortal Kombat 11'den Yeni Detaylar

11.12.2018 09:52 Gazali Çetinkaya

 
GameStop İtalya'nın Mortal Kombat 11 ürün sayfası oyun hakkında yeni detaylar sunuyor. Ayrıca ön sipariş bonusu olarak verilecek oynanabilir karakter Shao Kahn için ilk ekran görüntüsü de GameStop İtalya aracılığıyla ortaya çıktı.

Detaylar şu şekilde:
 

Tanıtım
 
İz bırakan serideki yeni geliştirmeler ile Mortal Kombat her zamankinden de daha iyi olarak geri döndü. Yepyeni Özel Karakter Varyasyonları özelliği, dövüşçülerinizi emsalsiz bir şekilde özelleştirip, size özel bir hâle getirmenize olanak sağlıyor. Yeni grafik motoru, her kafatası kırılışını ve göz çıkarma anını size sergiliyor ve sizi bunları hissedebileceğiniz kadar dövüşe yaklaştırıyor. Yeni ve geri dönüş yapan Klasik Dövüşçülerden oluşan bir kadro ile, Mortal Kombat'ın rakipsiz sinematik hikâye modu 25 yıllık efsaneyi devam ettiriyor.
 
- Daha kanlı sahneler ile yeni bir oyun motoru.
- Daha önce hiç görülmemiş giysi, aksesuar ve hareket setleri ile yeni bir kişiselleştirme sistemi.
- Yeni Fatality'ler ve yeni bir GoreTech sistemi performansları daha da acımasız bir hale getiriyor.
- e-Spor odaklı güçlü çok oyunculu mod—kişiselleştirme sistemleri, günlük haberler, sürekli güncellenen ödüller ve geliştirilmiş matchmaking sistemi ile.

Limited Edition İçerikleri

- Çelik kutu
- Kombat Pass: Altı karakter ve altı “Battlepass” 
 
Mortal Kombat 11 PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için 23 Nisan 2019'da çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 23 Nisan 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 5 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler