Mortal Kombat 12 Playstation etkinliğinde gösterilecek mi?

23.04.2023 12:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Xbox ve Bethesda'nın ev sahipliği yapacağı Summer Game Fest etkinliğine adım adım yaklaşırken, Sony tarafı da büyük bir PlayStation etkinliği düzenlemeye ve bu kapsamda çıtayı yükseltmek istediği bildiriliyor. Geldiğimiz noktada Mortal Kombat 12'nin Playstation etkinliği sırasında sahneye çıkacak oyunlardan biri olacağına dair çeşitli raporlar ortaya çıkmaya başladı.
 
Mortal Kombat 12 Playstation etkinliğinde gösterilecek mi?
 
 
 
Sizin de bildiğiniz gibi her firma artık kendi etkinliklerini düzenliyor ve bu kapsamda çeşitli oyunları izleyenlere sunuyor. Etkinliğin çapı ve duyurulacak oyunların büyüklüğüne göre kullanıcılar memnun oluyor veya olmuyor. Elbette bu doğrultuda oyunların kalitesi de çok önem arz ediyor. Öte yandan bilinen ve sevilen bir serinin yeni oyunu etkinlikte yer alıyorsa bu durum kullanıcıların dikkatini bir hayli çekebiliyor.
 
Geldiğimiz noktada Mortal Kombat 11'in 500 milyon dolar gibi büyük bir gelir elde ettiğini biliyor ve bu kapsamda yeni oyunun artık bizlere sunulması gerektiğine inanıyoruz. Ortaya çıkan raporlara göre Mayıs ayının sonuna doğru bir PlayStation etkinliği yapılacak ve bu etkinlik sırasında Mortal Kombat 12'nin tüm detayları bizlere aktarılacak.
 
MK11'in piyasaya sürülmesinden bu yana dört yıl geçti. Ancak bu yıl birçok dövüş serisinden yeni oyun oyunculara sunulmaya hazırlanıyor. Çıkış yapacak dövüş aksiyon oyunları arasında Tekken 8 ve Street Fighter 6 yer alıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 23 Nisan 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Dk önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 1 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 1 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 2 Saat önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler