Mortal Kombat Blu-Ray Filmlerini Alanlara Hediye

Blu-Ray formatında Mortal Kombat filmleri izlemenin zevki başka olacaktır
08.02.2011 15:22 Alkan Adakaner


     18 Nisan 2011'de Playstation 3 ve Xbox 360'larıımız yeni Mortal Kombat oyununa kavuşuyor. Aynı tarihte Warner Bros iki Mortal Kombat filmini de Blu-Ray formatında satışa çıkaracak. Mortal Kombat ve Mortal Kombat: Annihilation adını taşıyan bu filmlerde oyunculara bir sürpriz var.
 
     Playstation 3 sahipleri bu filmleri aldıklarında her film kopyasının içinde bulunan bir kod sayesinde yeni Mortal Kombat oyununda Jade için bir kostümünü Playstation Network'ten indirebilecekler.
 
      Playstation 3'e özel Kratos karakterinden sonra şimdi de Blu-Ray filmlerde fazladan kostüm imkanı. Sanırım oyunun Playstation 3 sürümü bu gidişle daha çok satabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 14 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler